tiistai 3. maaliskuuta 2020

Kissasisustus kuulumisia

Pitkästä aikaa ajattelin kertoa vähän kuulumisia. Paljon olen julkaissut vanhoja pc-peli aiheisia tekstejä ja niitä on kyllä tulossa lisääkin. Olen kovasti innostunut vanhoista peleistä, vaikkei pelikoneeni (eli virtuaalikone) olekkaan tällä hetkellä käytössä. Myös Disneylandista tullee lisää kerrottavaa kevään mittaan, sillä minulla on järjetön matkakuume. Toukokuussa tosin en Disneylandiin matkusta vaan Barceloonaan, hotelli on jo varattu. Matkakuumeen iskiessä täytyy vaan aina muistella menneitä matkoja ja kaikista kohteistani olenkin tainnut tällä kertoa, paitsi lopuista Disneyland matkoista. Niiden aika tulee vielä.
Muuten kevään alku on mennyt hyvin. Muutamat kivat juhat on tullut juhlittua, uusi koti on kotoisa (tosi pihan laittoa täytyy vielä odottaa) ja työrintamallakin sujuu hyvin. Sain uuden vakituisen sopimuksen samasta firmasta, mutta eri toimipisteestä. Aluksi pari ensimmäistä viikkoa meni pitkälti sopeutumiseen, mutta nyt olen alkanut löytää oman toimintatapani tässä paikassa.

Tassulinna blogissa on maaliskuulle tehty #maaliskissa haaste johon nyt osallistun. Ensimmäisen viikon teemana on sisustus ja miten kissa näkyy sisustuksessa.
Aloin etsimään kotoani kaikkea kissasisustusjuttua ja huomasin, että yllättävän vähän niitä onkin, porukoilla taitaa olla enemmän. Huomaan, että olen sisustanut enemmän Muumeilla ja elokuvilla. Kyllä kissa kuitenkin jotenki sisustuksesa näkyy, Isona esillä on tämä yläpuolella oleva taulu, jonka siskoni on tehnyt Boriksesta. Tämä taulu on meillä käytävässä esillä, wcn ja kylpyhuoneen välillä.
Tämä nyt ei ole sisustuksellista, vaan käytännöllistä. Boriksen ruokapiste on apukeittiön nurkassa.
Jääkaapissa minulla on aina esillä kortteja. Nyt on vielä keväiset ystävänpäiväkortit esillä ja kissojahan niissäkin liikkuu.
Kissa-aiheisia jääkaappimagneetteja omistin aiemmin enemmänkin, mutta niistä olen luopunut.
Nämä eivät ole erityisen sisutuksellisia, sillä ovat yleensä esillä kaapissa. Ylempi liina on usein leivinliinana ja alempi käsipyyhkeenä.
Keittiössä on vaikka mitä purkkia ja purnukkaa, mutta myös yksi kissalasinalunen.
Keittönpöydällä pyörii kissakello. Tämän sain äidiltni tuparilahjaksi.
Meidän sisustustyyli perustuu tosiaankin enemmän elokuviin ja peleihin. Figurihyllystäni löysin kanssa vähäsen kissoja. Siellä on Disneyn Leijonakuninkaan Nala pentuna ja Aristokattien seurue.
Jos Boris saisi sisustaa, Boris päättäisi, että koko vierashuone olisi yhtä ja samaa Ressuvilttä ja koko makuuhune yhtä ja samaa sänkyä. Ne on nimittäin paikat, missä katti viihtyy parhaiten, ruokakupin lisäksi siis. 
Yleisin näky olohuoneessa: sohvatyyny ja Irvikissa tyyny.

2 kommenttia:

  1. Kivoja kissayksityiskohtia löytyy sieltä! Maalaus Boriksesta on kaunis ja ilmentää hyvin Boriksen komeutta! Kissakynttiläkello (mikä tuo onkaan) löytyy meiltäkin, mutta erilaisilla kissahahmoilla. Melkeinpä tykkään tuosta sinun enemmän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taulun on maalannut siskoni valokuvasta ja kynttiläkellon äiti toi Tallinnasta.

      Poista