keskiviikko 18. maaliskuuta 2020

Elämää boxissa

#maaliskissassa on tällä kertaa aiheena laatikot. Kaikki kissat rakastaa laatkoita, paitsi meidän Boris. Olenkin tullut siihen tulokseen, että Boris on enemminkin apina, kuin kissa. Tämmösen uuden kantolaatikkolaukun kuitenkin katille hankin, että voidaan välillä matustella. Entinen kantokassi on kankainen ja pissanhaju ei lähde siitä helvetilläkään. Boris on uudessa kopassa viihtynyt, istuu siellä silloin tällöin. Viikonloppuna nähdään miten käy kun matkustellaan. Ei mennä kauaksi, appiporukoille vain.
 Koko suomi on nyt lähes suljettu putoustyyliin #rajatkii #turpakii.
 Näillä meiningeillä itsekkin joutuu elämään aikamoisessa boksissa, kun kakki hauska on peruttu koronan takia. Ymmärrän kyllä syyn, mutta harmittaa niin vietävästi, kun kauan odotetut rokkikeikat siirtyy syksyyn. Mielestäni muutenkin ihmiset ja varsinkin media nyt aivan ylihysterisoi koronan vaikutusta. Paskapaperin ja säilykkeiden hamstraaminen ei pelasta maailmaa.
Kuitenkin, kun vapaalla ei nyt pääse leffaan, kirjastoon tai uimahalliin, niin kotia on pitänyt kehitellä tekemistä. Itselläni se on tietty leffojen kattominen ja Prinsessa ja Sammakko oli Disney maratonissani viimeisimpänä vuorossa. Innostuin myös leipomaan tälle illalle keksejä. Uudessä vierashuoneen sohvallaki on mukava makoilla ja lukea vaikka vanhoja facebook-ryhmästä tilaamiani Muumilehtiä.
Olen tässä pelannut Crahsia ja vihdoinkin sain tilattuani Crash Team Racing pelin uuden painoksen. Sitä tarvistenkin hermojen purkaaminseen ja pämppämiseen, sillä ilmoittauduin autokouluun ja siellähän ei sitten ajeta yhtään ylinopeutta! Ensimmäinen teaoriatunti vasta etänä takana, mutta ajatuskin siitä, että olen itse joskus ratin takana jännittää jo vietävästi. 

1 kommentti: