torstai 26. maaliskuuta 2020

Barbie and her magical house

Nyt kun kaikkia suositellaan pysymään kotosalla, niin esittelen teille Barbien kodin, millaisena se kuvataan vanhassa pc-pelissä Barbie and her magical house. Talo on kyllä todellakin suht maaginen ja ihanan pinkki paratiisi. Kyllä tämmöisestä Barbietalosta pikkutyttönä haaveilin. Kyseinen peli on ostettu aikoinan kirpparilta ja on vain enkuksi, mutta eipä tässä paljoa puhetta ole. Pääasiassa tämä on vanhan pc-pelien tyyliin napsuttelupeli, eli ku painelet jotain, niin esineet saattavat tehä jotain. Muutaman pikkupeli myös sisältyy mukaan. Mitään tarinaa tai tehtävää pelisä ei ole, vierailija saa vapaasti tutustua Barbien kotiin. Harmikseni nyt virtuualikonetta ei ole käytettävissä, joten kuvat on napattu Youtubesta.
Barbien piha on kaunis ja siellä kasvaa värikkäitä kukkia. Katon laatoitusta voi itse napsauttamalla vaihtaa. Heppaa painamalla pääsee suoraan talllle, samoin autotallin kohdala. Mennään kuitekin ihan etuovesta sisään.
Ovenkahvat osaavat tanssia, tulppaanit kasvavat jättimäisiksi ja ovikellosta tulee erilaisia ääniä. Kun koputtaa, Barbie tulee itse avaamaan oven ja toivottaa sinut tervetulleeksi. 
Koska tämä on Barbien unelmatalo, niin eteisen lattian saa tietenkin discotyyliseksi. Takana oleva kukka saa kanssa kasvua helposti ja pöytälampun valaisemaan. Barbiella on kotonaan tietenkin omia kuvia mallintöistä ja Ken on myös edustettuna. Lasiovelta pääsee kuistille, mutta mennään mieluummin ensin yläkertaan. 
Tämä on Barbien valtakunta. Kaikki on niin Barbiepinkkiä kun vain voi, kissakin mätsäytyy hyvin sisustukseen. Herätyskellon mallia voi muuttaa, sängyn lakanat vaihtaa ja nallen tiputettua sängylle. Peilipöydässä on pieni "peli", jossa voit valita Barbille täydellisen meikin ja hiukset. 
Vaatekaapin suunnalla taasen voi pukea Barbien parhaimpiinsa. Vaatteet löytyy myös ulkoiluun, harrastuksiin ja kotoiluun. Plussaa annan siitä, että osa vaatteista on tutun näköisiä mitä omilla Barbieillani on ollut yllä. 
Makuuhuoneesta suuri Kenin ja Barbien kuva vie romanttiseen kylpyhuoneeseen. Missä muuten Barbie saisi ihonsa niin hehkeäksi?
Siellä se talon emäntä kylpee kuplien joukossa. Tavaroita napsauttamalla tapahtuu jotain, peilistä tulee Barbie vinkkaamaan silmää, pyyhkeet voi vaihtaa ja taustaseinään saa vaihtamalla kuvia. 
Hei Ken, eikö tämä mene jo tirkistelyn puolelle?
Matosta saa esille kuplapelin. Pelin ideana on painaa kuplia, joissa on vieressä olevia kuvia. Ala olevasta vauhtisäätimestä saa kuplat kulkemaan nopeammin. 
Kylvyn jälkeen siirrytään syömään. Kun keittiön pöytää painaa, saa esille mitä ihanimpia ja herkullisimpa ruokia. Kolmiolevät näyttävät kyllä hyviltä. Tiskikone on päällä, kahvinkeitin vuotaa yli ja teenkeitin osaa tavata Barbien. Pakkasessa on ruokaa, mikro on tyhjä ja leivät pompahtaa paahtimesta. Jääkaapista löytyy palapelejä.
Palapelejä voi koota joko apuvivojen kanssa tai ilman. Tämän kauniin merenneidon muuten siskoni aikoinaan omisti. 
Keittiöstä siirrytän olohuoneeseen. Barbiella voi itse sisustaa olkkarin tapetteja myöten. Kaiken voi vaihtaa toisinsa mätsäväksi. Sääli, ettei Youtube videolla päässyt näkemään olohuoneen toista puolta, jossa on takka, pikku akvaario, televisio ja stereot. Televisiossa oli joku pelikin, jossa etsittiin Barbielle oikeaa lookkia tiettyyn tapahtumaan ja stereoista pystyi kuunteemaan Barbien lempilevyjä.
Siirrytäänpäs terdelle. Skipper jo aurongosta nautiskeleekin biksut yllään ja Ken tulee käymään. Tuo Skipper nukke on muuten meillä vieläkin ja bikinit myös! Barbie ja Ke juttelevat ja juovat kiltisti mehua. Kuten reunasta näkyy, Barbiella on myös ihan oma uima-allas!
Kuka ei haaveilisi tälläisesta uima-altaasta? Vesi on ihan turkoosia. Barbien kaveritkin on jo pulikoimasa!
Altaan veden saa muuten muutettua, mutta miten tässä kuuluu uida?
Kun painaa altaalla olevaa kukkapuskaa pääsee muistipeliin. Muistipelissä etsitään Barbien vaatteille paria ja lopuksi saa nähdä kauniita juttuja Barbietalosta. 
Barbien eteisessä voi olla kaikkea jännää.
Pation pöydlä on keltainen lehtiö. Se on Barbien ystäväkirja. Kannattaa täyttää se, pelin lopussa saat yllätyksen!
Autotallissahan me ei velä käyty. Siellä Barbie säilyttää pinkkia avoautoaan. Auton saa kyllä maalattua vaikka siniseksi halutessaan ja nähdä missä kaikkialla Barbie on matkustellut. Onkohan avaruudessa kuitenkaan, ainakaan autolla?
Oma talli on Barbien ylpeys. Barbiella täytyy tietenkin olla kunnon ratsastustamineet, että villin lännen lekit onnistu. Heppa on muuten voittanut paljon palkintoja. 
Hevosta painamalla näet hevosen eri tyylejä, joista tämä on ehdottomasti kaunein!

Kun olet loepttamassa pelin, Barbe toivottaa tietenkin, että nähdään taas. Jos vastasit vieraskirjaan, saat Barbielta lähtiessäsi vielä kirjeen mukaasi. Jos kysymyksiin vastaa siis vähänkin erkoisesti, voi paluuposti todellakin yllättä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti