sunnuntai 12. elokuuta 2018

Barbien kesäulkoiluja

Barbieni kaivoi tänään valokuva-albuminsa esiin ja ajatteli, että voi kuinka ihana kesä hänellä ja hänen ystävillään onkaan ollut. Tervetuloa kurkkaamaan Barbien kesä-albumiin:

Toukokuussa, ihan kesän alussa Barbie oli viettämässä vähän rietasta iltaa terassilla. Väsyneenä hän koitti kävellä kotiinsa, mutta toinen korkokenkä katosi jonnekkin matkalle. Onneksi Action Man saapui paikalle pelastamaan prinsessan.
Kun Ken sai kuulla tästä, hän tuli todella mustasukkaiseksi. Hänkin haluaa pelastaa neitokaisia, joten Ken kävi hengenpelastuskoulun. Baywatchina hän tuntee itsensä rohkeaksi ja tärkeäksi.
Kenin ensimmäinen ja ainut Baywatch tehtävä oli kuitenkin vain turvata uima-altaan turvallisuus. Eikä hän edes päässyt kuvaan, Ken raukka.
Onneksi Stacey sentään lohdutti Keniä houkuttelemalla hänet tennisotteluun ystävänsä kanssa.
Ken sai vielä yhden tärkeän tehtävän; toimia grillivastaavana kesän piknikillä.
Skipper nauttii kesästä täysin siemauksin. Koska lähellä ei ollut vesistöjä hän otti aurinkoa pelkällä uimapatjalla.
Heinäkuussa kun helteet valtasivat pihan lähdettii vähän kauemmas järvelle. Skipper uskalsi heittää myös talviturkkinsa ja aurinko sai häne hiuksensa ihanasti loistamaan.
 Skipper rakastui täysin uusiin bikineihinsä, eikä olisi millään halunnut lähteä rannalta kotiin.
Kesäiltana kohtasin laitumella ystäväni Kiran. Hän oli hyvin Villin Lännen tunnelmissa.
Kiran mukana oli pikku Sessie. Hän ei sentään vielä hevosella saa ratsastaa, mutta keinuhepallakin pääsee eteenpäin. Jiihaa!
Stacie taas nappasi tämän kuvan, kun olin juoksulenkillä. Löysinkin mitä erikoisemman lenkkipolun.
Pyöräretkellään Stacie kohtasi myös Lumikin. Tämä oli keräämässä marjoja seitsemälle kääpiölle. Ehkä he saavat mustikkapiirakkaa illalla.
Lopulta Stacie palasi kotiin. Hän parkkeeraa pyöränsä ihanien kukkaistutuksieni viereen. Pyöräkaverina Staciella oli tietenkin koirasna Haukku.
Stacie ei osaa viettä kesäänsä loikoillen. Milloin hän harjoittelee voimistelukisaan, milloin skeittaa, ratsastaa tai kiipeää. Alas sieltä Stacie, sinä putoat!
Stacien suurin rakkaus taitaa kuitenkin olla jalkapallo. Nyt hän on pelissä riehunut vähän liikaakin ja joutunut vaihtopenklle.
Mitä silmäni näkevätkään, mitä korvani kuulevatkaan. Uima-altaamme on valoittanut merenneidot!
Shelly ja Tom olivat innoissaan yhteisestä synttärilahjasta: oma auto. Muistakaa olla varovaisia liikenteessä.
Susiekin sai oman kulkuvälineen. Hän on pienen paatin kapteeni. Maata näkyvissä!
Vähän viileämpi kesäpäivä vietettiin yhdessä leikkipuistossa. Teresa ei oikein välitä lapsenvahdin hommasta, joten hän on ottanut Barbielehden lukemiseksi mukaan. Evästäkin on. Mia lastee tyytyväisenä liukumäkeä.
Pieni kesäsade ei haittaa Shellyä ja Samia. He viihtyvät hiekkalaatikolla. Mutta mikäs tuolla on?
Riippukeinu, sinne siis. Sam voi vain loikolla ja Shelly kiipeää rakenteisiin.
Leikkipuistopäivän jälkeen käytiin yhdessä kaupassa ja käveltiin auringonlaskussa kotiin. Näin nopeasti kesä menee ohitse...
ja koulu alkaa jälleen, se on varma syksyn merkki. Molemmat Staciet olivat ihan innoissaan kouluun paluusta. Tuo ala-asteen portti tuo minullekkin monia muistoja mieleen. Hyvää koulutaivalta tytöt!


2 kommenttia:

  1. Oi, ihana kesä barbeilla lämpimästä kesästä nauttien; uintia, rantaa, riippumattoa, pyöräilyä.. Huippujuttu kivoin kuvin! Ps. Luitko jo blogistani minun barbeista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Barbiet niin tykkää kesästä. Kävin tietty lukemassa Barbie muistosi. Barbiet ovat ihania

      Poista