sunnuntai 13. lokakuuta 2019

Lentäviä lehtiä

Onpas ollut kiireinen lokakuun alku. Tai ehkä kiireinen on väärä sana, enemmänkin tapahtumatäytteinen. Pari vikkoa meni aikamoisissa kulttuririennoissa, joista kerron enemmän seuraavassa postauksessa. Opintoja olen paahtanut täysillä nyt eteenpäin onnistunein tuloksin. Viimeinen näyttö oli toissaviikon lauantaina ja mielestäni sen tavoitteet sain täytettyä. Pidimme siis Tokmannillamme, jossa olin harjoittelussa tapahtuman, jossa keräsimme kissanruokaa Pirkanmaan Kissojenkatastrofiyhdistyksen viiksiniekoille. Sitä kertyikin ihan mukavasti, kaksi kukkurallista kärryllistä.
Herkkuja hylätyille kissoille
Kky:n toiminta on itselleni tärkeää, sillä onhan rakas Boriksemme löytynyt meille sitä kautta. Minusta oli todella mielekästä, että sain yhdistettyä tapahtuman itselleni tärkeään asiaan. Arviointeja velä odotellessa, mutta en yhtään epäile, etten läpi pääsisi. Harjoittelun lopetin nyt perjantaina ja opiskelun tavoitteenikin on täyttynyt, sillä olen päässyt takaisin työelämään, vielä firmaan jossa viihdyn kovin.Valmistun noin parin vikon kulttua siis merkonomiksi, mikä ei ole yhtään hullummin ajatellen että aloitin opiskelut vuosi sitten. Sinä välissä oli vielä 3 kk sairaslomaa ja 2 kk opiskelut tauolla kesän takia.
Ulkona oli liian kylmä, mukavampi on levätä sängyssä
Minulle todettiin kesällä ms-tauti. Alkuun meni aikaa sitä sulatelessa, mutta se on ollut pakko hyväksyä. Onneksi minulla se on tässä vaiheessa vielä aika lievää. Elokuu oli minulle aika rajua aikaa, sillä heti uudeleen harjoittelun alettua sain pahan oksennustaudin, ja jouduin Tayssiin tiputukseen. Olo oli niin paha, että täytyi kotia tilata itelle ihan ambulanssi. 7 tuntia olin Acutassa makaamassa, eikä syytä selvinnyt. Pidin lääkkeistä taukoa viikon ja kun aloin ottamaan niitä uudestaan, se alkoi taas. Vasta silloin hoitaja totesi oksennustaudin johtuvan ms-lääkkeistä, vaikka itse ehdotin sitä syyksi heti ensimmäisellä kerralla. En muutekaan pidä siitä hoitajastani, hän vain puhuu ja puhuu ja puhuu, muttei yhtään kuuntele. Haluaisin niin kovin vauhtaa hoitajaa, mutta käsittääkseni näitä hoitaja Tayssissa ei ole kuin tuo yksi.Tän vuoden synttärit meni vähän pilalle kun sairastelin silloin, tuo oksennustauti nosti nimittäin samalla korkean kuumeen.
Uudet silmälait Nisseniltä. Oli ennätyshalvat, alle 200€
Muttei huonoa, ettei jotain hyvääkin. Samaan aikaan kun makasin pöntöllä puhumassa suureen keksitehtaaseen, mies osti meille asunnon! Muutamme kuun vaihteessa Vuorentaustaan, upeaan rivarin päätyyn. Minusta on ihanaa päästä pois täältä betonibunkkerikerrostalsta, joka lahoaa käsiin. Hella on kertaalleen vaihdettu, wc:n ovi narisee, wc:n valot korjattiin vähän aikaa sitten eikä vieläkään toimi, jääkaappi on vuotanut, kylppäri on tukossa, katolta kuului koko kesän kamalaa meteliä, naapurin kakarat kiljuu pihalla niin ettei voi tuulettaa, kissan kanssa ei voi ulkoilla kun koirat ja lapset pelästyttävät, naapuri on kertaaleen uhannut tappa minut, irtonainen koira oli kerran hyökätä kimppuuni ja asuntomme muovilattiat ovat umpipaskaiset. Todellakin odotan muuttoa! Maalausta, sisustusta, ensimmäinen yhteinen joulu...
 Paleface-Talonomistaja

Koska olen tässä tehnyt viime vikon pitkiä päiviä, oli todella rauhoittavaa käydä vähän ulkona kävelyllä. Tampereella on ihana ruska jo. Ainostaan tältä asuinalueelta tulen kaipaaman tuota Tohlopinjärveä, mutta onneksi uusi koti ei ole kovin kaukana, joten sinne kyllä halutessaan pääsee kulkemaan. Jännityksellä myös odotan tietenkin uuden asuinalueen paikkoihin tutustumista.
Cittarin irttarihyllystä löytyi maissipalloja! Niiden kanssa sopi kuuma tee ja Koiramäen Talvi
Pimeät illat vietetään kauniiden kynttilöiden valossa.

2 kommenttia:

 1. Olipa monta asiaa. Ensinnäkin onnittelut uudelle merkonomille ja työuralle! Mihin suuntauduit opiskeluissa eli millaisiin töihin menet? Itse ihastuin opiskeluissa taloushallintoon.

  Sitten MS; voi ei! Onneksi siihen on tehokkaat lääkkeet, kunhan vain sopiva löytyisi! Ystävälläni on ollut MS jo toistakymmentä vuotta ja hän voi nykyään paremmin kuin silloin sairauden aluksi.

  Oma koti rivarissa; ihanaa!! Tulette varmasti viihtymään Vuorentaustassa ja Boris pääsee ulkoilemaan! Voimia kaikkeen muuttorumpaan ja koita olla väsyttämättä itseäsi liikaa. Kaiken ei tarvisisi olla heti kunnossa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuntautumiseni on asikaspalvelu ja myynti, ihan tuolla Tokmnannilla meinaan jatkaa töissä ainakin jouluun asti. Tapahtumatuotanto on sellainen, mistä kävin kursseja myöskin ja toivoisin, että joskus pääsen sitäkin enemmän työelämässä toteuttamaan.
   Juu minusta nyt kertaalleen vaihdettiin tämä ms-lääkitys ja nykyinen on nyt ollut ihan hyvä, ei okseta enään :)
   Tätä koitan itselleni kanssa hokea, että kaiken ei tarvitse olla heti uudessa asunnossa kunnossa. Tulemme viettämään ensimmäisen joulun yhdessä siellä, joten ainakin joulutunnelman haluan sinne koristeilla ym. saavuttaa. Siihen pyrin, vaikkei kaikki leffat ja kirjat uusiin hyllyihin jouluksi ehtisikään.

   Poista