torstai 1. marraskuuta 2018

This is Halloween

Otsikko tulee suoraan elokuvasta Painajainen ennen joulua. Jos kappale ei ole lainkaan tuttu, niin äkkiä katsokaa se youtubesta. Elokuvalippujen puolella tänään kerroin The Lost Boys vampyyreistä.Tänä vuonna oma Halloweenin juhlinta ei ole ollut itselläni kummemmin mielessä. Mitä nyt viikonloppuna (eli huomenna) ajateltiin herkutella ite tehdyllä pitsalla, sipseillä ja votkalla. Löysinpäs alennuksesta ihan halloweenkakunkin. Ei mikään iso, muttei kyllä paljoa maksanutkaan. Tänä vuonna kun en perinteistä kurpitsapiirakkaa jaksanut itse alkaa vääntämään.

Kurpitsapiiras, lyhty ja essu joltain vuodelta
Minulla oli nuorempana tapana juhlia Halloweenia paljon juhlallisemmin. Ystäväni piti joka vuosi Halloweenjuhlat, joihin tietenkin piti pukeutua. Tässä vähän kuvia niiltä ajoilta.
Halloween 2006 rokkarina
Halloween 2007 Brandon Lee
Halloween 2008 teemana oli elokuvat, joten olin Beetlejuice. Juhlissa nähtiin myös Batmanin  Jokeri ja Cruella De Vill

Jussi69:n The Night With The Vampires koristaa tätä Halloweenia
Olen nyt koittanut lukea Stephen Kingin Painajaista, mutta harmikseni kirja ei ime omakseen. Monesti olen näihin aikoihin vuodesta katsonut vampyyrielokuvia. Muutama niistä on suosikkejani, ei tosin kovinkaan moni. Viikonlopulla koitan houkutella jos mieheni innostuu seuraksi katsomaan Kadotettujen Kuningatarta. Tämä on astetta synkempi Twilight, kun vampyyrikunigatar haluaa tuhota ihmiskunnan. Elokuvassa on muuten mielettömän hyvä musiikki.
 Happy Halloween!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti