sunnuntai 3. joulukuuta 2017

Koristelua ja Boriksen oma paketti

Joulukuu saapui ja sitä olenkin jo odottanut. Lunta on satanut ja sulanut ja me Boriksen kanssa olemme nauttineet koristeluista, askarteluista ja lumesta. Pikkuinen kun haluaa ulos niin kyllä siellä ihmetellään millon on valkoinen maa ja milloin sade ropisee nenunpäälle.
Tassuja paleltaa, mutta lumi kiinnostaa. Siksi mamma kutoikin tänään pikkuiselle kaulahuivin. Katsotaan pysyykö päällä kun huomenna käydään ulkona. Nyt ei taaskaan ole lumista tietoa, mutta eiköhän sitä pian uudestaan satele.

Joulukuun ensimmäisen kunniaksi koti koristeltiin. Muutama tunti ja Inkun Päiväkirjan jakso siinä menikin.
Juuri Boriksen takia laitoimme tämän vuoden pienen muovikuusemme uuteen ikean hyllyyn ylimmäksi. Eipähän poika pääse kaatamaan sitä tai rikkomaan koristeita. Kuuseen tuli itselle rakkaimmat koristeet eli tuo pitkä pukkikoriste ja ylin enkeli. Valkoisen sydämen hankin käsityömessuilta ja alimman lumiukon Tukholmasta.
Muutkin hyllyt sai koristeita osakseen. Isin valokuvan edustalle päätyi mm. Tukholmasta löytynyt keinuheppa, mummin sininen enkeli, äitin tekemä käpytonttu ja avomieheni ostama Yoshi amiibo.
 Vielä yksi hylly sai koristeensa. Joululiinan alle päätyivät mieheni lp-singlet ja ympärille kasa koristeita. Vanha tonttu on mummilan peruja. Taustalla on iso Hanoi Rocks boksini, joka on joululahjani viime vuodelta.
Yksi ylimääräinen tuolikin sai koristeet yllensä. Kudotut kellot on myös mummilan peruja, kun taas olkipukin olen hankkinut Tokmannilta. Valot tähän tuoliin olen saanut viime vuonna jostain joulupakettivaihdosta.
Makkarin puolellekkin on joulu eksynyt. Punaiset valot luovat tunnelmaa kolmen joulukalenterini avaamiseen. Pieni Aku Ankka tarjotin on ihana kirppislöytö. Seinällä vielä roikkuu siskon juuttikankaaseen tekemä tonttutaulu, koriste kuusi ja talvinen Tuhkimo juliste.
Leipomisia en ole pahemmin jaksanut tehdä: kerran tortut, yhden lihapasteijat ja viimeisimpänä piparit. Ne onkin jo kohta syöty. Itsenäisyyspäiväksi hankittiin poronkäristystä ja jälkiruuaksi hankitaan suomisuklaata ja brumbereja. 
Joulukorttitalkooni kesti pari päivääja kortteja valmistui yli parikymmentä. Niistä puolet annetaan tänä vuonna ja loput saa odottaa ensivuoteen. Nämä seuraavat on mielestäni hienoimmat
Kaikki askartelumateriaali tuli tosiaankin käytettyä ja tekemiseen meni aikaa. Olen lopputulokseen kuiteskin hyvin tyytyväinen.

Tänä jouluna osallistuimme Tassulinna blogin järjestämään joulukissaan ja meidän Boris sai oman joulupaketin. Kun postin kuoren avasin tuli Boris heti nuuhkaisemaan paketteja. Hajut taisivat olla miellyttävät.
 Minuakin oltiin muistettu paketilla.
Tämmöinen runsas sisältö minulle ja Borikselle annettiin. Suuri kiitos Kauniiden ja Nahkeitten väen omistajalle, Suleville, Torstille ja Hertalle. Suloista, että jokainen kisu halusi muistaa omaperäisellä lahjallaan meidän Borista ja oli ajatellut hänen mieltymyksiään. Sulkalelua on vähän jo ravisteltu, vihreätä palloa heitetty, tonnikalaa jo maistettu ja mietitty miten tonnikalaherkku tulisi aktivointipallosta ulos. Ehkä vielä jonain päivänä Boris sen  keksii. Minä söin piparisuklaan eilen illalla Joulutarinaa katsoessani ja annoin palan avomiehellekkin.
Borikselta vielä tassunheilahdus tervehdykset ja kiitokset Kauniiden ja Nahkeitten väelle, miau!

8 kommenttia:

  1. Sä oot Boris saanut tosi kivan lahjan! Ja sen lahjan lelujen lisäksi monta joululelua hyllyille :D Me ei ehditty näilläkään lumilla käydä ulkona. - Pepsi ja Max

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Boris ei lumesta ole kovin innostunut, mutta tykkää niin kovasti käytä aina tuota ulkona.

      Poista
  2. Ensinnäkin hyvä kuulla, että lahja tuli perille, on ne pakettiautomaatit aika jänniä!

    Luin kirjoittamasi viestin monta kertaa ja silti onnistuin missaamaan kohdan, jossa sanoit, että "ylläritäyte" suklaat eivät ole niin mieleesi ja pelästyin jo, että olikohan piparisuklaa nyt huono valinta, mutta kiva, että se kelpasi!

    Ja toivottavasti Borikselle tulee jatkossa iloa meidän lahjoista, vaikka aktivointipallon idea ei vielä ihan auennutkaan :>

    Hyvää joulua vielä kerran meidän nahkiaisilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin suljakrlusta Boris on tosi innostunut ja tonnikalasalaatti on suurta herkkua. Piparikakkutaikinan suklaa kanssa, se on hyvää täytettä :)

      Poista
  3. Kivan paketin saitte!
    Kiitos vielä yllätyslahjasta, ohuempihäntäinen hiiri on Mimmin uusi suosikkilelu. :) Muutkin lahjat tulevat kyllä käyttöön ja syödyksi; maitonapit ovat olleet suuri hitti. Hyvää joulun aikaa teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa, että kisutus innostui hiiristä ja nauttivat makeista maitonapit. Boriksella on yks makea herkku mistä tykkään yli kaiken: jugurtti. Aina jos jää jugurttipurkki tai lautanen pöytään, niin poika on kuolemassa.

      Poista
  4. Ihania kortteja sinulla taasen ja kivat jouluiset jutut jo esillä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joulu täytyy laittaa kerralla ja heti esille, niin siitä ehtii nauttia pitkään.

      Poista