maanantai 31. lokakuuta 2016

Kurpitsatunnelmaa

Syksy on josen verran pitkällä, että pikkujoulukausi on jo alkanut. Ensin oli työpaikan pirskeet vähän hienommissa olosuhteissa ja heti seuraavana iltana harrastusporukan pikkujoulut, joista tuli lähdettyä suoraan töihin. Eilinen sunnuntai oli sitten viikon ainoa vapaa ja tuntui että sekin meni ihan liian nopeasti ohi. Syyslomakin oli edellisellä viikolla ja nyt tuntuu, että siitäkin on jo ikuisuus.

Torstai-iltana oli vähän hienommat juhlat kyseessä
Helsingin reisu viimeviikonloppuna oli oikein antoisa. Voin kaikille suositella Helsingin Kaupunginteatterin esitystä Komisaario Palmun Erehdys. Koominen, jännittävä ja kikin puolin mainio näytelmä, varsinkin kun tarina itsessään ei ollut minulle tuttu. Helsingissä tul imyös hetken mielijohteesta käytyä Suomen Teatterimuseossa, jossa oli pieni Muuminäyttelykin. Itse ainakin olin hyvin vakuuttunut näistä vanhoista Muumiasuista joita teattereissa on käytetty. Varsinkin tuo vanha Hemuli oli jo aika pelottavan näköinen.

Pikku Myy, Näkymätön Ninni, Muumipeikko, Nuuskamuikkunen, Hemuli, Viljokka ja Hattivatti
Helsingissäkin oli jo syksy pitkällä
Sunnuntai-iltani pyhitin rauhottumiseen ja leipomiseen. Herkullisen syksyisen kurpitsapiiraan sain onnistumaan muutaman mutkan kautta ja upean lyhdynkin veistettyä. Parina viimevuonna tämä kurpitsapiirakan ja lyhdyn teko on jo muodostunut traditioksi. Muistan kuinka lyhtyä ensimmäisen kerran tein ja se tuntui silloin niin hankalalta. Nyt se onnistui todella mainiosti.

Onnistunut kotikokki
Halloween tunnelmaa
Iltasella innostuin vielä katsomaan ihanan elokuvan Painajainen Ennen Joulua, joka sopii loistavasti tähän halloween aikaan. Olin vaan elkuvaa katsoessa jo nin väsynyt, että ei silmät enää jaksanyt pysyä auki. Täytyy varmaan ottaa elokuva oian uusiksi, kun nyt se tuli lähes nukuttua läpi.


Happy Halloween!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti