sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Lunta ja paketteja

Ensilumi satoi vihodinkin Tampereelle ja olen ihan onneissani, kun pihamaa on valkoinen. Lumi tuo pimeään marraskuuhun kauniisti valoa. Varsinkin lumi pensaikoissa ja nurmikon päällä näyttää todella lumoavalta. Jotkut naapureistani on jo jouluvalojakin laittanut päälle, mitkä nätisti sitten pimeässä heijastuu lumen kautta kauniisti. Itsehän en pihavaloja käytä, korkeintaan poltan lyhdyissä kynttilöitä.
Joulu on käynyt mielessäni jo useaan otteeseen, vaikken paljoa mitään konkreettista ole vielä tehnytkään lahjojen hankinnan lisäksi. Joulukortit eräänä vapaailtana askartelin elokuvaa katsoessa, se oli tunnelmallista. Lahjapaperitkin odottaa jo kaapinnurkassa pakkaustalkoita.


Vuoden joulukortit
Osallistuin jälleen Salaisen Ystävän joululahjanvaihtorinkiin. Sieltä minulle ensimmäinen paketti jo saapuikin ja teki todella iloiseksi ennen rankkaa työviikonloppua.Joulunpunaisiin papereihin oli kääritty postikorttijoulukalenteri, Muumimammasiivousliina, Punaisia joulupalloja, suuri herkkuni eli suklaalusikka, tummaa kaakaojauhetta (mistä salainen ystävä tiesikin minun tarvitsevan juuri tällä hetkellä), kaksi karkkitikkaria ja uutta joulusuklaata. Olin vähän skeptinen aluksi tuon uuden fazerin joulusuklaan suhteen, sillä en pidä karpalosta mutta tässä suklaassa kuivattu karpalo toimi oikein mainiosti. Kaken kruunasi vielä aivan ihana jouluinen postikortti. Suurkiitos Salaiselle Jouluystävälleni ja seuraavaa pakettia odotellessa.

Aikaisemmassa postauksessa mainitsin James Bowen kirjasta Bobin joulu. Sain kirjan nyt itselleni kirjastosta lainattua, mutta en ole vielä ehtinyt aloittaa. Kirjassa ol ijonoa ja sen jonotuksen ajaksi lainasin kirjasarjan ensimmäisen osan Katukatti Bob kissa joka muutti elämäni. Voin vain sanoa, että tässä vasta on loistava kirja. Jos vähintäänkin olet eläinrakas (tai kissarakas, kuten eräät) tulet rakastamaan tätä kirjaa. Odotan nyt entistä enemmän Bobin joulukirjan lukua, jonka aloitan varmasti tänään. Luin myös että Bob kissasta tehdään elokuva, joka saa ensi-iltansa jo ensivuoden puolella. Sitä odotellessa. 

Takapihan kukkapuskat on jo kuihtuneet
Teen paljon viikonlopputöitä ja kun avomieheni kanssa kuulimme Yön järjestämästä 35-vuotis konserttisalikiertueesta, niin pelkäsin aluksi etten sinne pääse kun keikka oli lauantaina. Mieheni yllätti minut kertomalla, että kun lauantain keikka myytiin loppuun jo niin aikasin, niin Tampereella järjestetään myös lisäkonsertti sunnuntaina jonne hän meille osti liput. Oli todella mukavaa päästä murun kanssa katsomaan ja kuuntelemaan Yötä tälle keikalle joka oli oikein onnistunut.

Yö Tampere-Talossa 6.11.2016

2 kommenttia:

  1. Kivoja kortteja olet tehnyt ja näköjään hyödyntänyt karkkipapereita niiden teossa, jos oikein näin. :)
    Lumi on tuonut kyllä niin ihanasti valoa tähän marraskuun pimeyteen että muuta ei voi kuin toivoa ettei se sula pois.

    VastaaPoista
  2. Mä kävin viimeviikonloppuna Chesterissa Disney-kaupassa. Sillon tuntui ekan kerran jouluiselta, kun täällä Walesissakin oli kuura maassa ja hieman pakkasta. Kissa nimeltä Bob oli ihana elokuva. Ei voinut välttyä kyyneliltä.

    VastaaPoista