perjantai 30. lokakuuta 2015

Haaleita hiutaleita

Tänään joulun tuntu on on todellista. Nukuin yövuoron takia aamulla pitkään, mutta kun katsoin ulos siinä 12 aikaan niin ulkona oli takapiha hiljaisessa valkoisessa huurussa. Kaunista. Jaksoin tuossa neljän aikaan lähtiä vielä metsäpolulle hölkälle, enkä voinut kuvitellakkaan, että aamun huuru olisi siellä näkynyt vieläkin  niin vahvasti. Puiden latvat oli ihan valkoisina ja lenkkipolulla muutamissa kohdissa oli jo oikeaa lunta. Aamun sumu oli kait muuttunut lumeksi. Oli niin kaunista, etten malttanut keskittyä hölkkään ollenkaan, kun halusin vain ihastella maisemia.

Liityin tänä vuonna ensimmäistä kertaa Salainen Jouluystävä rinkiin. Seurasin tätä viimeuvonna eri blogeista ja minusta tässä on todella kaunis idea. En kuitenkaan viime vuonna ehtinty osallistua ja jo silloin päätin, että tänä vuonna liityn mukaan. Ensimmäinen lähettämäni paketti on ennyt turvallisesti perille ja oman paketinkin tällä viikolla sain. Voi sitä jännitystä mikä kutitti vatsassa hetki ennen avaamista.
Vuoden ensimmäisestä joululahjapaketista löytyi vaikka mitä minulle ja avomiehelle. Muumimuistivihko jääkaapin kylkeen, enkeliheijastin, Niiskuneiti magneetti, peltisiä punaisia kauniita tähtikoristeita, suklaalusikka kaakaon tekemiseen, Cloetta suklaata lakritsilla ja vadelmalla maustettuna (joka kelpas hyvin avomiehelle), tummaa ystävän suklaata, joulun punainen patalappu (joka tuleekin tarpeeseen, kun omistan niitä vain kaksi, joista vanhempi on jo pahasti palannut) ja Muumit Rivieeralla dvd. Tuo elokuva minulta kyllä jo entuudestaan blu-raylla löytyy, joten Muumi jatkaa matkaansa jonkun toisen ystävän lahjapakettiin tänä vuonna.

Paljon kiitoksia salaiselle jouluystävälle näin runsaasta paketista !

Vähän tunnelmointia Tampereen Ikean jouluosastolta

8 kommenttia:

 1. Ihanan monipuolinen paketti. :)

  VastaaPoista
 2. Saitkin kivan paketin! Meillä on myös tuo Muumi dvd.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muumit Rivieeralla on hieno elokuva, itselläni se tosiaankin on jo Blu-rayna, ostin itseasiassa heti ilmestymispäivänä.

   Poista
 3. Ihana paketti tännekkin saapuntu =)

  VastaaPoista
 4. Määkiin haluun lunta. Tääl on +10 ollu tänää. Myrsky ja mylväys peri brittiläinen marraskuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pysyvää lunta ei tännekkään ole saapunut. Kuhan vaan tulisi edes pakkasta

   Poista