tiistai 8. syyskuuta 2015

Rakkauteni videoihin

Minun ensi-iltani oli syntyä elokuussa 90-luvun alussa. Siitä asti on tullut katottua videoita/elokuvia/televisiota lähes päivittäin. Kotona se oli jo lapsena aika helppoa, varmaan jo muutaman vuoden ikäisenä osasin käyttää vhs-soitinta. Nykyään vhs-soitin on yksi kalleimmista aarteistani ja lapsuuteni ajan henki ja tavarat ja nostalgia harrastuksiani ja intohimon kohteitani. Niitä haluan jakaa tässä blogissa kaikille; elämääni jota värittää paljon kaikki lasten ja nuorison jutut. Muistot, haaveet, kuvitelmat ja kaipuu siihen.

Olen viimeiset puolitoista vuotta pitänyt Disney klassikoiden maratonia ja tänään se päättyi. Kaikki saatiin avopuolisoni kanssa katottua Lumikista Big Hero 6 elokuvaan (Arvostelut elokuvista voit lukea täältä ja täältä). Kova oli urakka, mutta se kannatti. Rakkauteni Disneyn tuotantoon ei ole hiipunut.

Nyt on myöhä kesäyö ja pääni on turvallista painaa Viidakkokirjan pehmeään syleilyyn. Monia tarinoita on nimittäin kerrottu tästä viidakosta...

Disneyn Viidakkokirja tyynyliina on ollut mulla jo ihan lapsesta asti

3 kommenttia:

 1. Pystyn tosi hyvin samaistumaan tekstiisi. Videoiden parissa vietin minäkin paljon lapsena aikaa ja opin nopeasti ite käyttämään. Usein mussutin keksejä siinä samalla.
  Kaipaan todella paljon lapsuuteen ja minun tapauksessa kultaiseen 80-lukuun.

  ps. Ihana tyynyliina ja lisäätkö tänne sen lukijapaneelin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista. Hyvä kun huomautit lukijapaneelista, olisin muuten sen unohtanut. Voitko lisätä muuten siihen herkkuvaihtoon tämän blogin tuon elokuvalippujen tilalle, mieluumin esittelen saamingin täällä kuin sillä puolella :)

   Poista
  2. Kyllä voin ja vähän näin ajattelinkin ettei se karkkiesittely sinne sovi. :)

   Poista