torstai 26. marraskuuta 2020

It´s a hard to be a tonttumies

Vaikka syksy on suosikkivuodenaikani, niin taas kävi niin kuin parivuotta sitten. Työasiat, autokoulu, mielenhallinta, stressi ja sairaudet (ei korona) ovat olleet pilviä kauniin syksyni yllä ja saanut välillä mielen matalaksi ja kehon uupuneeksi.
Kun perustin tämän ja Elokuvalippuja blogini, koitin aluksi julkaista paljon postauksia. Jossain vaiheessa koitin ottaa tavoitteeksi molemissa blogeissa julkaista 3 postausta kuukaudessa. Nyt olen pohtinut onko Videonauhan Aikaa tullut tiensä päätökseen. En kuitenkaan hautaa blogiani, mutta ainakin tostaiseksi vähennän entisestään julkaisutahtiani. En ota edes tavoitteita julkasuistani, niin on tällä hetkellä parempi. Ehkä joskus aktivoidun taas reippaamin. Nyt tuntuu, että blogin kirjoittaminen on osittain pakkopullaa, jonka tavoitteet luon vain minä itse. Siksi on parempi vähentää tahtia ja julkaista jotain, silloin kun on siihen oikea energia. Monta tekstiaihiota mm. Barbiekirjoista ja vanhoista pc-peleistä on vahvana mielessä.
Kun aloitin tämän blogin, pidin pohjana sitä että esittelen vidoneuhakokoelmaani. Sen tärkeimmät aarteet olen kuitenkin täällä jo kertonut, ja osista juttusarjoista (kuten Käy Muumilaaksoon jakso jaksolta) en itsekkään enää innostu. Älkää siis ihmetelkö, että tulen poistamaan osan teksteistä kokonaan. En aloita enää uusia juttusarjoja, vaan koitan videä blogini enemmän sille sunnalle, jossa kerron huomioita ysäri-kaharijutuista/tavaroista/tuotteista, sekä jatka edelleen vanhojen muistelua, teen haasteita ja esitteln kotini koristeluja kunkin tunnelallisen vuodenajan mukaan.
Elämä ei ole kuitenkaan niin pimeää kuin sillojn parivuotta sitten ja (joulun)valoa ja rauhaa on jo näkyvissä.
ps. Vakka on rankkaa olla tonttumies, odotan silti The Joulukalenterin laittamista dvd soittimeeni ihan himona! Tiistaita odotelessa

4 kommenttia:

 1. Mutta nyt on joulunaika; paljon jouluvaloja ja -iloja sinne! Mitäs Borikselle kuuluu? - emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulun aika on kyllä ihanin aika vuodesta ja sunnuntaina koti jo loistaa valoista. Boris on ihana lohduttaja ja antaa rakkautta elämään. Eilen hänellä tosin taisi olla vatsanväänteitä tai jotain kun mourusi oikein pahasti ja pissasi lattialle, mutta tarkkaillaan tilannetta. Ehkä stressini on heijastunut myös häneen, mutta toisaalta Boris osaa olla samalla paras kuuntelija. Varmasti kun koristeet ovat paikoillaan otan Börrestä joulukuvia.

   Poista
 2. Minun täytyy tunnustaa, että tykkään blogistasi. Enää en hirveästi niitä seuraa, vain vaan muutamaa ja tämä on yksi. :) On se itsellänäkin tuo bloggaus tahti hiljentynyt. Parempi tehdä siihen tahtiin kun tuntuu hyvältä.
  Ihanaa joulun odotusta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella kiva kuulla Minttu, rää olet tykännyt blogistani. Mieluusti kanssa seuraan sinun kuulumisiasi ja olet oikeassa, että kannattaa mennä tosiaankin siihen tahtiin mikä tuntuu hyvältä. Rauhallista joulun odotusta myös sinne.

   Poista