perjantai 14. huhtikuuta 2017

Barbien kevätjuhla

 Eräänä kauniina kevätpäivänä Barbie heräsi linnunlauluun. Ihanaa, nyt on hyvä tosiaankin juhlia kevättä, hän ajatteli kun pyyhkäisi unenpöpperöisiä silmiään.
Barbie nousi sängystään ja herätti viereisellä sängyllä nukkuvan Mirandan. Miranda ei todellakaan ollut aamuvirkku ja hän vain käänsi kylkeään. "Nouses nyt, kouluun lähdön aika" Barbie koitti hoputtaa häntä.
 Barbie istahti hänen ja Mirandan yhteisen meikkipöydän ääreen ja avasi radion. Sen aamulähetykseen miranda heräsi. Barbie kokeili kasvoihinsa uutta aamumeikkivoidetta. 
Sitten hän sipaisi uuta hiuskiinnettä tukkaansa, jonka oli juuri harjannut.
Barbie ei jaksanut odotella muiden heräämistä. Antaa heidän nousta kun oma kello soi. Sillä välin hän päätti nauttia ihanasta aamukylvystä.
Skipper heräsi tuttuun tapaansa kellon soittoon. Hän ruokki ensitöikseen Stacien Rusko koiran ja alkoi inoissaan kirjoittamaan vihkoonsa uutta laulua, jonka hän keksi unessaan.
Mirandakin oli saanut itsensä jo noustua sängystä. Hän silitteli ja ruokki Pilkkua, Kaunokkia ja Rusettia. Pitäähän eläintenkin saada oma aamunsa känytiin.
Pian koko perhe oli herännyt. Stacie ei malttanut luopua unilakistaan edes aamupalan ajaksi, niin väsynyt hän oli eilisista uintiharjoituksistaan. Skipper oli kattanut koko perheelle maistuvan aamupalan. Oli leipää, puuroa, hedelmiä, mustikoita, maitoa ym. 
Barbie ei edes ehtinyt kunnolla pukeutumaan, vaan saapui ruokapöytään vain pyyhe ympärillää. Skipper reippaana ruokki Shellyn samalla, silä tuo pikkuinen ei vielä oikein käytöstapoja ruokapöydässä hallitse.
Olikin jo kouluunlähdön aika. Stacie pakkasi mukaan jalkapallonsa ja aurinkolippaansa, sillä hänellä alkaisi jalitsuharkat koulun urheilukentällä heti oppituntien jälkeen.
Kouluun Stacie kulkee polkupyörällä. Barbie on hirveän tarkka siitä, että Stacie muistaa laittaa kypärän päähänsä. Koulureppu kulkee korissa mukavasti.
Skipperkin koittaa tänään olla urheilullisella tuulella ja nuorekkaasti rullalautailee kouluun. Hänellä on selässään isot muistiinpanovälineet ja koska hän haluaa esittää uuden keksimänsä laulun ihastukselleen Ricylle hän ottaa jopa kitaransa mukan. Sekin kulkee näppärästi olalla. 
Miranda ei urheilusta välitä. Hän tapansa mukaan kävelee kouluun. Onneksi ulkona on ihanan lämmin ilma. 
Barbie lähtee viemään Shellyä tarhaan. Paluumatkalla hän ajatteli käydä ruokakaupassa jo valmiiksi iltaa varten. Toivottavasti kaikki ostokset mahtuu kasseihin mukaan. 
Kyllä mahtui. Nyt on sipsiä, limpparia, mehua, maitoa ja kakkua jota voi tarjota vieraille.
Nyt täytyy Barbien jo kiirehtiä omiin töihinsä hevostelleile. Ettei hän myöhästy hän laittaa rullaluistimet jalkaansa ja viilettää etiäppäin. 
Barbiella on kaksi hevosta hoidettavana, Rusko ja Valko. Sen lisäksi tallilla on paljon pikkuponeja hänen hoidettavan. Barbie on juuri satuloinut Ruskon ja nousemassa hänen selkäänsä.
Barbie on esteratsastuksella. Häntä vähän jännittää, mutta hän tietää Ruskon olevan luotettava heppa. 
Barbie pitää hyvää huolta poneista ja on sekaan eksynyt eräs porokin. Sille Barbie tarjoilee jäkälää, kun muut syövät kauraa ja porkkanoita.
Koulupäivä on päättynyt. Skipper on niin innoissaan uudesta biisistänsä, että päättää heti tehdä siitä demon. Hän soittaa kitaraa ja nauhoittaa lauluansa levylle. 
Töistä päästyään Barbie jo kattailee juhla-ateriaa- Hän on juuri nostamassa kuumaa sienipiirakkaa pois uunista. Kyllä pöydän anti näyttää herkulliselta, Barbie ajattelee.
Vaikka Shelly on leikkinyt koko päivän tarhassa, niin häntä ei vain väsytä. Shelly innostuukin rattastamaan keinuhepallaanja odottaa innolla, että ystävät tulevat illalla juhliin.
Miranda on syventynyt olohuoneessa Harry Potter kirjan pariin. 
Stacie on rättiväsynyt harjoituksiensa jälkeen. Hän rojahtaa sohvalle ja laittaa telkkarista musiikkiohjelman pyörimään. Nyt siellä on Ulkomaan Idolit ohjelma ja esiintyjänä Backstreet Boys.
Juhlat voivat alkaa ja ensimmäisenä vieraana sisään astuu Ken. Barbie antaa hänelle ison halauksen ja tervetuliais suukon. 
Teresa saapuu seuraavana. Hän esittelee Barbielle uutta kevättakkiaan jossa on paljon kukkia. Vaikka päivät ovat lämpimiä, niin iltasella on sen verran viileätä, että takkia vielä tarvitaan. 
Ken on istunut jo pöydän ääreen kun lisää vieraita saapuu. Rebeca ja Aurora ihailevat Barbien juhatarjottavaa.
 Emma on kanssa saapunut paikalle. Hän esittelee Barbielle uutta kesäpaitaansa. 
Stacien paras ystävä Kelly on kanssa saapunut. Tytöt kuiskivat olkkarin matolla salaisuukisa toistensa korvaan.
Kaikki vieraat ei ole vielä kotoa edes ehtineet lähtemään. Fred tööttää turhautuneena autoaan, niin että Midge kuulee tulla paikalle. "Aina niillä naisilla kestää" Fred pohtii.
Ripsakasti Midge kiirehti auton kyytiin ja matkan varrelta noudettiin vielä Kenin, joka on lupautunut tänään olemaan grillimestari.
Vuhuu, näin hyviä kanankoipia ei saa edes Gordon Ramsayn ravintolasta, Kenin hihkuu.
"Hei Ken, varoisit nyt vähän, kaadat kohta appelsiinimehun buutseilleni", Rebeca huomauttaa.
Kyllä kaikki mahtuvat pöydän ääreen.
Hmm, tuo pizza kyllä tuoksuu herkulliselta, Midge ajattelee.
Shellyn ystävät Melody ja Susie saapuivat juhliin myös. He syövät tikkareita ja selaavat yhdessä Aku Ankan taskukirjaa. 
Näin hienot juhlista tuli!

3 kommenttia:

  1. Olipa kiva tarina ja hyvin olet jaksanut kuvata. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Barbiesta haluisin tehä lisääkin kuvatarinoita, mutta kun ne on lapsuuskodissani niin harvoin päösen tekemään.

    VastaaPoista