lauantai 11. tammikuuta 2020

Odotuksia vuodelle 2020

Vuoden 2019 loppupuoli oli oikein onistunut. Ehdin valmistumaan, tekemään mukavan tilin joulukuussa ja viettämään ensimmäistä kertaa joulua muualla kuin porukoillani. Joulun vietto avomieheni kanssa yhteisessä kodissa Pirkanmaalla oli oikein onnistnut ja kyllä tänäkin vuonna ja tulevina vuosina toivon, että voimme viettää joulun yhdessä.
Meidän jouluumme meni rauhallisesti ja rentouttavasti. Aamulla katsoin television lastenohjelmia ja luin joulukirjoja. Katsoimme yhdessä jakson Star Trek Deep Space Nine sarjaa ja pienen ulkoilun tein yksikseni, vaikkei lunta kovin ollutkaan. Perunamuusin teko ja yhteinen ruokailu pöydän ääressä. Tämähän on miulle uutta, sillä olen tottunut aina porukoilla, että jokainen syö omassa huoneessaan. Taustalle laitoimme Jope Ruonansuun joululevyn Spotifystä soimaan. Mikki Hiiren Jouluaatn katsoin videolta, sitten sauna ja Samu Sirkan Joulutervehdys. Ihailimme joululahjoja katsoimme vielä illan päälle mieheni suosikkijouluelokuvan, Shazamin! Jouluyönä satoi lunta, joten päivällä tein mukavan kävelyretken hautausmaalle. Tapaninpäivänä töihin lähtiessä ulkona oli näin kauniisti lunta.
Vuodenvaihde vietettiin appi-isän luona syöden, juoden ja raketteja miehet paukutti. Kyllä se komia näky oli, eikä kissakaan sisällä ollut moksiskaan. Uuden vuoden lupauksia en tälle vuodelle tehnyt, mutta muutamia odotuksia minulla on:

- Koska määräaikanen työsuhteeni nyt loppui, niin taas ollaan hetki työttömänä. Kävin eilen työhaastattelussa myymälässä, jonne esimieheni on minua suositellut ja oikein hyvin meni. Viikon päästä saan tietää saanko paikan. Pidetään peukkuja.

- Meillä on tuparit viikon kulttua. Viime kerralla tuparehini ei päässyt kukaan kutsmani henkilö ja olin kyllä pettynyt. Nytten 7 on ilmoittanut pääsevänsä, joten juhlat ovat tulossa.
 - Olen jo pitkään haaveillut ajokortista. Olen aina kulkenut bussilla ja huonot aikataulut ovat saaneet minut entistä enemmän ärsyttämään. Olen saamassa pienen perinnön lähiaikoina, joten ensintöikseni sijoitan itseeni ja autokouluun.

- Ollaan äitni kanssa haaveiltu jo vuosia, että lähdetään Barcelonaan auringon alle ja tänä keväänä tämä on tarkoitus totetuuttaa. pidennetty viikonloppu toukokuussa etelässä auringon alla tekisi ihanaa. En olekkaan ollut rantalomalla kun vimeksi 2004, kun kävimme Kreikassa. Tarkoituksenani Barcelonassa on uida, lukea rannalla, juoda sangria ja syödä paelaa. Tietenkin äidin kanssa pelataan korttia ja käyn Primarkissa ja Disney Storessa ostoksilla.
Lapsena käytiin paljon rantalomilla perheen kanssa. Oisikohan tämä kuva Kanarian saarilta kun isin kanssa ollaan jäätelöllä.
 - Olen suunnittellut uutta elokuvaprojektia. Kotimaisena leffafanina aion tutkia ja katsoa suurimman osan tietämistäni -90 luvulla julkaisuista kotimaisista elokuvista. Elokuvalippuihin teen niistä sitten vuosipostaukset, jossa kerron kyseisen aikakauden leffoista ja niiden tyyleistä tarkemmin. Olen ihan innoissani jo tästä projektista.

- Muuten vuodele 2020 odotan rauhoittumista. Ei tarvitsisi pingottaa, ei olla liian kiinni aikatauluissa ja saada mieli enemmän flow-tilaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti