sunnuntai 28. kesäkuuta 2020

Lumoavalla tunteiden tiellä

Olen kovasti kuunnellut viime aikoina Neljän Ruusun uutta kappaletta Muuttolinnut ja voin vain sanoa, että se on aivan mieletön kappale. Jos kaksi viime kesää lauloin täysillä Ruusujen Älä Luovuta, niin nyt on vuorossa Muuttolinnut. Biisi on jotenkin todella kevyt, mutta samalla haikea, sekä raikas. Tämän kuunteleminen saa minulle hyvin keveän olon.

Kappaleen sanoista otin tämän julkaisun otsikon, sillä kesäni on mennyt aikalailla lumoavasti. Kun katselimme vuosi sitten eri asuntoja, niin tätä ostamaamme kehuttiin kesäparatiisiksi, eikä todelakaan turhaan. Omalla pihalla on tullut oltua päivittäin, sillä kukkaset ja yrtit ovat kasvaneet. Ruoka syödään aina omalla terassilla ja appi-isältä saatu grilli on käynyt kuumana.
Omenapuu
En vieläkään tiedä onko tuo iso kirsikkapuu vai mikä?
Metallivati sai Tokmannin kesäkukat sisällensä
Pöytä Ikeasta, tuolit Tokmannilta
Anoppi antoi melle aurinkovarjon, jolle on kyllä näillä ilmoilla käyttöä
Yrttitarhani on alkanut kasvamaan
Salaattia omasta maasta
Kukat ovat kesän mittaa kasvaneet
Edelliset asukkaat eivät ole kovin hyvin pihaa hoitaneet, sillä sen raivaamisessa keväällä oli aikamoinen työ. He (tai sitä aiemmat asukkat) ovat kuitekin jotain monivuotisia kukkia istuttaneet, jotka piristävät nyt pihaa.
Juhannuksena suuntasmme tapamme mukaan appi-isän luokse Vammalan juhannusjuhliin. Olin niin väsynyt perjantaiyönä, etten edes juhannustaikaa muistanut tehdä. Kokkoakan ei harmikseni saanut metsäpalovaaran takia polttaa. Muuten sauna, järvi, seura, ruoka ja lämmin ilma oli ihan parasta juhanuksessa. Sekä tietysti se, että minusta tuli Pokémon juomapelin mestari jo toistamiseen.
Tönöriffa, sauna ja kylmä Hartwallin lonkero
Perunapeltoa
Börren ruohohetki
Thermacell, ja kesä on pelastettu hyttysiltä
Juhannuksen kukkakimppu
Järvessä pulahdin juhannuksena moneenkin otteeseen, mutta sitä ennen heitin talviturkkini Tohlopissa, missä kävin picnicillä.
Anneli Kivelän Katajanmäki sara on todella hömppää kesälukemista, mutta kirjat toistavat kyllä avan liikaa toisiaan
Etupiha on kokenut kanssa oman muodonmuutoksen, kun sinne siirsimme talon takaportilla olleen kukkalaatikon. Sinne tein myös pienen kukkapenkin ja patio sai ansaitsemansa kalusteet Ikeasta. Etupiha on nyt äärimmäisen kaunis, kesäparatiisi.
Kukkalaatko ja siemenistä kasvaneet orvokit
Boriksen käy ulkona päivittäin valjaissa, mutta näin kuumilla ilmoilla hän mieluummin pötköttelee joko makkarissa tai vierashuoneen sohvalla.
Valotaulun iskulause

2 kommenttia:

  1. Hieno piha! Itsekin hankin viime vuonna oman tontin, mutta enpä ole ehtinyt tehdä sille vielä mitään.

    Löysin juuri nostalgisen ohjelman Y-sukupolvesta, joka voisi kiinnostaa. https://areena.yle.fi/audio/1-50310834

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos,kyllä itekki oon tyytyväinen tuotokseen, varsinkin kun huomaa että pihaa ei ole huollettu viime kesinä hyvin. Täytyypäs käydä kuuntelemassa tuota ohjelmaa.

      Poista